Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Avis - lej en bil

Det er nemt at leje en bil på ferien til Kreta. Tal med din Spies-guide, så hjælper vi dig. Avis har de bedste forsikringer og de nyeste biler. Desuden kan du leje GPS, hvilket gør alt meget lettere. 

Vil du opleve Kretas fortryllende smukke landskab på egen hånd, er det bare at spænde sikkerhedsselen og sætte ud mod eventyr i lejebil. Vi samarbejder med Avis, som har biler i alle størrelser og prisklasser. De har kontorer over hele Kreta, og personalet taler udmærket engelsk.

For at leje en bil, skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år.

Avis har gode forsikringer, så hvis der skulle ske noget med bilen, betaler du højst et administrationsgebyr på 37,2 euro + 24 % i skat. Du kan også tegne en ekstra personskadeforsikring og tyveriforsikring. Bemærk, at tyveriforsikringen ikke dækker personlige ejendele!

Bilen bestiller du lettest gennem os. Vi kan give gode tips om, hvor du kan køre hen, og hvad du kan se og opleve på turen. Bilen bliver leveret på dit hotel den dag, du ønsker den eller afhentes på nærmeste Avis-kontor. Du betaler direkte til Avis med kreditkort. Medbring pas og kørekort. 

Sikkerhedssele er lovpligtig på Kreta. Det er ligeledes forbudt at tale i telefon, mens du kører!

Maksimumhastigheden på Kreta er 90 km/t langs de store veje. I byerne er det 50 km/t og ved afkørslerne fra de store veje skal hastigheden sænkes til 60 km/t.

Når du lejer bil gennem os og Avis, indgår følgende: 
• Leje af bilen i 24 timer. 
• Gennemkontrollerede biler af nyeste model. 
• Skat på 24 %. 
• Frit kilometerantal. 
• Forsikring (CDW), som dækker egen bil, den anden bil og personer i den anden bil i tilfælde af en ulykke. 
• Forsikring (SCDW), hvilket betyder, at der ikke er nogen selvrisiko. 
• 3. parts forsikring hvis ulykken skulle ske. 
• Kort over Kreta.

Barnesæde kan lejes. 

Rigtig god tur!