Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Lej en scooter/cykel

Ønsker du at opleve Kreta på scooter, motorcykel eller cykel samarbejder vi med Lionrentals som tilbyder et stort udvalg. 

Uanset om det er først gang du sætter dig på en scooter eller om du er en erfaren kører, vil det at udforske Kreta på egen hånd byde på en helt enestående oplevelse og en følelse af frihed. At suse afsted i solen med frisk find i ansigtet, er noget af det lille ekstra som gør ferien mindeværdig. Tag kontakt med Spies's guider for mere information og for bestilling. Et lille tips; bestil i god tid! Husk, for at leje en motorcykel, så skal man have MC-kørekort.

Se pris per dag samt vigtig information nedenfor.  

 

Lejeaftal for motorcykel og knallert hos Lion:

  • Norsk eller internationalt kørekort accepteres.
  • MC-kørekort kræves ved leje af knallert over 50 cc.
  • Minimum lejeperiode er en dag.
  • Benzin og evt. trafikbøder betales af lejeren.
  • Forsikring er inkluderet i fradragsberettigede for gruppe B (50 cc) er180 euro. (Kontakt Speis rejseleder ang. de andre grupper.)
  • Hjelm indgår og skal bæres ifølge græsk lov.

Vigtig information: Pris inkluderer gratis levering/afhentning, fri km, eventuelle skatte og tredjeparts forsikring. Det er muligt at tilkøbe ekstra forsikringer. Kørekort er nødvendigt for respektive foruden cykel.

Booking: Spørg din Spies guide eller ring direkte til Lionrentals på: +30 28210 60760