Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Safe Travel

Vores rutiner for en sikker ferie under corona-pandemien

Vi har arbejdet hårdt for at sikre, at alle hygiejne- og sikkerhedsrutiner lever op til det højeste niveau under din rejse. Som altid skal du være i stand til at slappe af og føle dig tryg, når du rejser med os. På vores hoteller, vores fly, transferbusser og alle andre aktiviteter i løbet af din ferie. Selvfølgelig følger vi begrænsningerne i de forskellige lande og kravene fra lokale myndigheder. Læs mere her >>> https://spies.dk/rejser/tryg-rejse

De fleste lande har indført egne retningslinjer med fokus på hygiejne og helse. Eksempelvis krav på distancering i butikkerne, i og ved transporter samt seværdigheder og steder hvor det generelt er svært at holde afstand. Mundbind kræves i mange situationer, så derfor er det vigtigt at du har et med, når du skal bevæge dig udenfor hotellet.

Hold dig opdateret omkring hvad der gælder på dit rejsemål, på EUs nyåbnede side https://reopen.europa.eu/da findes der masser af god information.

Hver hotel informerer ved ankomst gældende sine sikkerhedsrutiner. Mange af rutinerne rundt på hotellerne er de samme, men det kan også skildne sig lidt fra hotel til hotel.

Generelt i Grækenland gælder tvang af mundbind i bus, taxi, butik, bank, posthus og andre offentlige kontore indendørs. Udendørs og på strande gælder distancering men ingen tvang på mundbind, medmindre at det for eksempel er i en tæt kø ind i en butik og distancering ikke er muligt.