Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Easy Travel

Det skal være læt at rejse.

Bor du på vores Sunprime Platanias Beach og flyver med Sunclass Airlines, så indgår Easy Travel pakken. Den indebærer, at du kan checke din baggage ind på hotellet ved hjemrejse og at du har 10 ekstra kilo baggagevægt tilgængeligt per person. Vi kan nu, mod en mindre merbetalning, tilbyde det samme til dig som bor på Avra Imperial i Kolimbari eller på Alexandra Beach i Agia Marina (plus nærtliggende hoteller, dog er indcheckning og bustransport med afgang fra Alexandra Beach hotellet). Indcheckning af baggage på hotellet betyder, at du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen når i ankommer til lufthavnen. Boardingpasset får i nemlig ved indcheckningen på hotellet.

Prisen er 16€ per person og du betaler til din Spies-guide. Kontakt os på vores servicetid, på dit eller et nærtliggende hotel, servicekontoret lige overfor Alexandra Beach i Agia Marina, per telefon, på SMS eller E-Mail.

Dette skal bookes senest 72 timer inden hjemrejse.